top of page

Mat er din medisin

Oppdatert: 29. des. 2023


Naturen ditt skafferi og overalt vil du finne planter som også kan hjelpe deg mot forskjellige plager. Du kan plante din egen mat, du kan plante dine egne urter, plukke dem i naturen, du kan bestille planter og produkter pleie eller og begynne å helbrede deg selv, med rene og bærekraftige produkter.

 

Vår kropp er skapt for denne jorden og vi er en del av denne naturen. Derfor er naturen vårt skafferi og apotek. I menneskehetens historie har vi alltid spist fra naturen bark, røtter og mange andre planter. Vi har funnet frem til at noen planter gjør deg frisk og andre må du holde deg unna. Til og med våre dyr har denne kunnskapen. Vi har forflyttet oss fra vårt naturlige Habitat


Vi har dessverre bytt bort disse fantastiske produktene mot produkter som ikke lengre kan kalles naturlige produkter, syntetiske materialer, slaggprodukter fra oljeindustrien, kunstige dufter og smaker. Som så mye annet, ser vi ikke effekten av dette for vi har brukt dem i mange mange år, og bivirkninger begynner å dykke opp.




Alt fler mennesker begynner å se dette og gå tilbake til naturens skafferi igjen,

Det finnes fler og fler produkter nå, som er rene produkter fra naturen.

Leasolaris er en av dem som ønsker att alt fler begynner ta i bruk naturen både ved å bruke produkter som nærer og hjelper kroppen, Håper lesere blir inspirert her på siden, å komme seg ut og lukte smake på naturen.







26 visninger

Siste innlegg

Se alle

Allergi

TANNHELSE

Magnesium

bottom of page