top of page

Litt om meg

Jeg er en utdannet aromaterapeut  2008 med Gry Fosstveit som lærer.

(Forfatter og pioner i Norge innen Aromaterapi)

 

Arbeidet en tid på Flisa som terapeut å fortsatte å ta mine kunder i mitt hjem etter en tid.
Samtidig hadde jeg min eget firma Leasolaris Aromaterapi der jeg produserte og solgte produkter på nett.

Omstendigheter i livet gjorde at jeg måtte ta pause fra dette, men jeg er nå i gang igjen for å starte opp Leasolaris Aromaterapi og naturprodukter.
Jeg har brukt mye av mitt liv for å lære om naturen og naturens skafferi. Urter, planter både til mat og medisin og nærende produkter.

 

Vi lever på og av denne planeten og vårt forhold til den, er avgjørende for hva for kvalitet våre liv vil ha nå, og i fremtiden.

Min interesse stopper ikke der. Jeg har også brukt en del tid og kurs på neuroplastisisme og omprogrammering av innlærte ting som ikke lengre virker. Hvordan vår hjerne elsker å gå i gamle spor. 
 

Jeg jobber helhetlig og ettersom vi ikke bare er kropp men vi også har denne fantastiske hjernen vår som tenker, og hjertet som gir oss følelser, synes jeg at dette er et spennende felt som harmonerer.
 

Med de eteriske oljenes kraft, på vår psykologi og nervesystemet, og de levende plantene som harmonerer så godt i kroppen vår.

 

Det å både jobbe med urter og eteriske oljer ser jeg på som komplementering av hverandre. Får som regel ikke tak på alle planter, og i visse tilfeller virker planter bedre og er mildere enn eteriske oljer.
Mange planter inneholder ikke eteriske oljer, heretter nevnt som forkortelsen EO.
Alle planter kan derfor ikke ektraheres eller destilleres til eteriske oljer

 

Jeg har en drivkraft og visjon om å få mer mennesker å bruke naturen og naturens mettende, helbredende og fantastiske enorme skafferi.

Leasolaris Aroma

Healing from the ground up!

info@leasolaris.net
 

Rosita 2.jpg
Rosita Andersson
Naturmedisinsk Aromaterapeut
bottom of page