top of page
Sunflower
“The moment you sincerely love and respect nature, 
nature unites with you!” 

Mehmet Murat Ildan

R1_edited.jpg

Rosita Andersson

Naturmedisinsk Aromaterapeut

Jeg er en utdannet aromaterapeut  2008 med Gry Fosstveit som lærer. (Forfatter og pionner i Norge innen Aromaterapi)

Arbeidet en tid på Flisa som terapeut og fortsatte å ta kunder i mitt hjem etter en tid.

Samtidig hadde jeg min egen firma Leasolaris Aromaterapi der jeg produserte og solgte produkter på nett.

Omstendigheter i livet gjorte at jeg måtte ta pause fra dette, men er nå igang igjen for å starte opp Leasolaris Aromaterapi og naturprodukter.

 

Jeg har brukt mye av mitt liv for og etter jeg blev aromaterapeut på å lære om naturen og naturens skafferi. Urter, planter både til mat medisin og nærende produkter. Vi lever på og av denne planeten og vårt forhold til den, er avgjørende for hva for kvalitet våre liv vil ha nu, og i fremtiden.

 

Mitt interesse stopper ikke der. Jeg har også brukt en del tid på neuroplastisisme og omprogrammering av innlærte ting som ikke lengre virker. Hvordan vår hjerne elsker å gå i gamle sår.  Jeg jobber helhetlig og ettersom vi ikke bare er kropp men vi også har denne hjernen som tenker og hjertet som gir oss følelser synes jeg at dette er et spennende felt som harmonerer med de eteriske oljenes kraft, på vår psykologi og nervesystemet.

 

Det å både jobbe med urter og eteriske oljer ser jeg som et komplementering til hverandre. Får ikke tak på alle urter til alle tider og ikke heller alle planter finnes som eterisk olje. 

 

Jeg har en drivkraft og visjon om å få mer mennesker å bruke naturen og naturens mettende, helbredende og fantastiske enorme skafferi.

La oss holde kontakten

Takk

Abonner på Leasolaris Kunnskapshvelvet!

Du får 4 utgaver i året med sesongens resepter og produkter.

Kontakt
Sketch Arrow 2
bottom of page